WHY

Jeg elsker at motivere og inspirere andre til udvikling på menneskeligt og forretningsmæssigt plan. Når vores adfærd og fokus peger på udvikling, vil det sikre de bedste resultater i fremtiden.

Forberedelse + Indsats = Resultat

Jeg tror på den rette forberedelse og indsats vil skabe de bedste resultater.

GROW har allerede åbnet op for et nyt mind set. Et mind set, der ikke blot gør os bedre til vores arbejde, men mærkbart forbedre Dig til at udvikle på det.

Da vi alle var helt små og skulle lære noget nyt, viste vi ikke at det også medførte nogle blåmærker. Vores nysgerrighed og forældres opbakning drev os til at forsøge igen og igen. I takt med vi fik opbygget en vis mængde blå mærker eller erfaring besluttede vores hjerne at begrænse vores nysgerrighed og kreativitet for det kan jo gøre ondt. Alt udvikling har samme fundament og der er ingen grund til at stoppe, blot fordi det kan gøre lidt ondt.

Pippi Langstrømpe har et ordsprog som burde have mere plads i udviklingen af virksomheder og de mennesker der driver dem.

Pippi siger: Det har jeg aldrig prøvet før, så det kan jeg godt.

Det er min drøm at flere veluddannede, super kompetente managere, nye og fremtidige ledere oplever de store gevinster som mennesket før tal giver.

At ledelse ikke blot er et kortsigtet spørgsmål om tal i et regneark, en procentvis stigning inden for et fokus område eller medarbejdere er en reservedel.

At ledelse foregår på et mere langsigtet personlige plan, at mennesker skaber tallene til regnearket og at opsigelse af medarbejdere er billigere at udvikle end at opsige.

De store gevinst opnås af ledere, der forstår styrken i  autentisk empati, tillid og tryghed som fundament for egen og medarbejdernes udvikling af faglige og menneskelige kompetencer.

Hvis jeg ikke har motiveret og inspireret nogle mennesker i dag,
så har jeg spildt min tid.

TOP