HOW

TRÆNING:

Jeg tror på udfordring af normen, at træning er en proces, hvor der dagligt og utrætteligt fokuseres på at bygge fundamentet stærkere og større.

Det er min overbevisning, at udbyttet ved træning og indlæring skabes ved at arbejde med materialet og de mange forskellige vinkler på det. Vi skal rundt om DIN optimale læringsmetode, så den nye tilgang, gør DIG stærkere end den gamle tilgang.

Træning skal have sit udgangspunkt, der hvor DU er i dag, måden DU indlæres bedst og distribueres i et omfang, så DU kan drage udbytte af det lærte. Når DIT fundament er stærk nok, skal der bygges på igen, igen og igen.

Videnskaben har gentagende gange dokumenteret, hvordan den optimale indlæring finder sted. Den viden skal bare bruges og det bringer DIG tættere på DINE mål.

Det er set millioner af gange, hvordan vi bliver inspireret og motiveret for at gøre noget nyt. Så starter vi op med 200 km i timen og håret blæst tilbage. Motivationen daler lige så hurtigt, som vi kom i gang, når vi ikke øjeblikkeligt se store resultater. Det store vægttab, den store forbedring i dine resultater, eller den store videns fremgang. Vi, eller vores krop giver ganske enkelt op, fordi vi har glemt vores barndomslæring.

”Du skal kravle før du kan gå”

Jeg tror ikke på, at en revolution af adfærd holder i længden.

Jeg tror på en EVOLUTION af adfærd skaber revolutionerende resultater.

Det lange seje træk kræver disciplin, så træn den muskel, med 1 skridt mere hver dag.

Først da, kommer målet nærmere, men som belønning for din tålmodighed bliver glæden, bundlinjen og succesen også permanent meget større.

Hvis jeg ikke har motiveret og inspireret nogle mennesker i dag, så har jeg spildt min tid.

Hvis jeg ikke har motiveret og inspireret nogle mennesker i dag,
så har jeg spildt min tid.

TOP